Første gang du skal bestille via nettbutikken? Les dette:
Nettbutikken er svært enkel i bruk – Opprett brukerkonto nå – Eller du kan handle først og opprette brukerkonto etter at du har trykket på Gå til kassen.

I Kassen: 
Her kan du i feltet under Spesielle anmerkninger? legge inn beskjeder. F.eks. om avtrykket skal være midtstilt eller venstrestilt, om du vil vi skal ta kontakt vedrørende bestillingen osv.

Under feltet for «Spesielle anmerkninger?», vises varene som er bestilt. I høyremargen for disse ved siden av er rødt x, er det et ikon som viser stempelteksten man har lagt inn. Klikk på dette ikonet og dobbeltsjekk teksten som er lagt inn – Lukk vinduet - Klikk deretter Fortsett å handle eller Bekreft.

Lykke til!

Husk: Du kan selvfølgelige bestille via epost eller telefon også. Bestill slik du foretrekker.

Annen praktisk info:
Alle stemplene i nettbutikken tar utgangspunkt i våre bestselgere, Ideal selvfargende stempler og Colop selvfargende datostempler. Ønskes andre typer som Colop Printer eller gummistempel med stempelpute, be om pris.

Finner du ikke et avtrykk i nettbutikken som ligner på det du vil ha? I nettbutikken ligger kun en liten del av alle typer avtrykk vi har laget. Vi skreddersyr avtrykk akkurat slik du måtte ønske.

Ønskes tofarget avtrykk, velg kun en av fargene under kjøpsprosessen, mens du skriver opp begge (f.eks. rød og blå) i feltet for Spesielle anmerkninger? i Kassen.

Vi har NAV logoen og alle logoene/kommunevåpene for kommunene/fylkeskommunene. Trengs altså ikke sendes med bestillingen.