Nummeratør 6 siffer
Moms-sats:
25.00
Specification:
Leveres med sort farge som standard farge. Ønskes det rød farge, kommer det kr. 169,- i tillegg. Legges ikke på i nettbutikken, men kommer på faktura.

NOK 1098 u/mva

Buy
Qty.
Description

En Reiner bilagsnummeratør gjør det enkelt å nummerere bilag! Den teller automatisk når du stempler. Kan også stilles inn til å merke flere bilag med samme nummer. Du kan for eksempel stemple 1,2,3,4,5,6,12 eller 20 ganger før nummerskift, som gir stor fleksibilitet når flere ark eller bilag skal merkes med samme nummer. Denne helautomatikken gjør den perfekt til all type bilags- og regnskapsarbeid. Kan også låses på et nummer, eller begynne å telle fra en bestemt nummerserie.

Kort sagt: her får du alle muligheter i ett stempel! 

Et Reiner stempel kjennetegnes ved bunnsolid kvalitet. Tallmekanikken er i metall, ikke gummi og plast, noe som gjør stempelet nærmest uslitelig. Og fargeputen er selvsagt utskiftbar.


Vi har også nummeratørstempel med inntil 16 siffer. Reiner stempel kan forøvrig leveres med egendefinert tekst i tillegg, da en del dyrere. I tillegg kan dato integreres. Finnes i mange størrelser og med alle funksjoner du trenger.